Betsema dranken 

Betsema dranken is een Cash & Carry groothandel, volledig gericht op dranken welke zich onderscheid door een onbegrensd assortiment speciaalbier uit binnen en buitenland, een ruime keuze in allerhande gedistilleerd,wijn en fris. Alle Nederlandse bieren op fust en zeer scherpe prijzen.

De scherpe prijzen worden mogelijk gemaakt door eigen importen en door in grote volumes in te kopen. Voortdurend zijn er acties en aanbiedingen.

Wij hebben ook in ons assortiment het Trademark bier dat zeer vriendelijk geprijsd is, mocht u dit bier eens willen komen proeven kom dan gerust eens langs we hebben altijd een vaatje aangesloten.

Betsema dranken is de plaats om snel en gemakkelijk uw drankinkopen te doen!
Meer dan gemakkelijk zelfs! U parkeert voor de deur en u wordt bij het vullen van uw auto of bus geholpen door onze deskundige en behulpzame medewerkers. Handig voor als u even snel iets wilt ophalen! (bezorgen is mogelijk)

Als extra service kunnen wij de vaten bier gekoeld aanleveren, en mocht u in het weekend zonder zitten geen probleem 24/7 service.

ook verkoop particulier

Voor een offerte/advies voor een feest groot of klein totale invulling of alleen de dranken neem even contact met ons op voor een offerte.

EXTRA SERVICE